Alie Weerman
Danielle heeft de illustraties en het kaft voor mijn proefschrift Ervaringsdeskundige Zorg- en Dienstverleners gemaakt. Zij heeft complexe resultaten uit mijn onderzoek op treffende wijze weergegeven. Zij begreep vooral de emotionele lading van deze resultaten goed. Die kon ik niet goed in tekst weergeven. Danielle heeft hiervoor compact en mooi beeldmateriaal gemaakt. Zij staat open voor feedback en leverde snel. Ik kijk terug op een prettige en open vorm van samenwerking.

Nicoline de Vries
Danielle heeft in onze huiskamer een grote muurschildering gemaakt. Wij hebben Daniëlle leren kennen als een zeer professionele kunstenaar. Vooraf aan de muurschildering heeft ze schetsen gepresenteerd met diverse ontwerpen. Ook na de definitieve schets, en gedurende het schilderen, was eigen inbreng mogelijk, wat we zeer gewaardeerd hebben. We zijn erg blij met het resultaat.

Hans van der Werf
Danielle heeft de omslag voor mijn album ontworpen. Ik heb de samenwerking met Danielle als extreem prettig ervaren. Ze denkt graag mee, zonder de controle over te nemen, maakt inzichtelijk wat ze doet en is flexibel en multi-inzetbaar. Ook heeft ze tijdens het werken aan ons eindproduct haar netwerk aangedragen om de dingen die extern geregeld moesten worden tot een goed einde te brengen. Kortom: Een betrokken maker die ik vol vertrouwen nog een keer in zou schakelen voor een opdracht.